Velkommen til NyBevidsthed

Vores ønske er at skabe Ny Bevidsthed hos alle, der er nysgerrige og har lyst til forandring i deres liv. Vi har et fælles ønske om en bedre verden, hvor mennesker udvikles gennem positivitet og ansvar. Et ansvar over vores eget liv, fællesskabet og den store helhed. Et liv i udvikling, hvor vi lader os inspirere og inspirerer dem der krydser vores vej.

Ny Bevidsthed indeholder mange ting, alt fra den større mening med livet, hvorfor vi er her på jorden og hvad vores mission er, til forståelsen af hvorfor vores krop ikke altid agerer som den intelligente hjælper, den i virkeligheden er, men i stedet kan synes som en fjende eller en belastning.

Vi vil aldrig kunne ændre på billedet af os selv eller verden, før vi forstår helheden i og udenfor os selv, samt hvilken rolle vi har i det store verdensbillede. Vi er alle en del af noget større, vi er alle vigtige brikker og vi er alle nødt til at leve herefter, for at bidrage til at verden bliver et bedre sted for os selv, vores medmennesker og ikke mindst vores børn.

Vores syn på sundhed

Udforsk dig selv, undersøg hvorfor du er som du er. Vær nysgerrig på hvor dine vaner, aggression, misundelse, angst, depression mv. kommer fra. Lær dine “briller” at kende og få redskaber til at ændre dem, til hensigtsmæssige briller. Lær at lytte til din krop så du kan finde indre ro og selvkærlighed. Få Ny Bevidsthed og redskaber til at skabe det liv du ønsker.
Vær fysisk aktiv på en måde der giver dig glæde. Dyrk ikke motion fordi eksperterne siger det, eller fordi fitness centret har et fantastisk tilbud … gør ikke nydelse til præstation! Tilbyd i stedet dig selv, det du elsker: dans, svøm, løb, gå tur i skoven eller hvad der giver dig glæde. Det vigtigste er ikke hvordan eller hvor hårdt du træner, men din følelse mens du gør det. Den skal være berigende og ikke drænende. Husk også at din krop både har brug for motion og bevægelse, men også ro og hvile.

At spise sundt betyder ikke at være fanatisk. At spise sundt betyder at vælge kvalitet frem for kvantitet, gerne naturlig økologisk mad, der er produceret med omhu og kærlighed. Mad er energi og mængden af energi afhænger af hvilke processer den har været igennem. Masseproduceret mad med manglende focus på dyrevelfærd og hensynstagen til miljøet gavner ikke vores krop. Når de naturlige råvarer udskiftes med raffineret mad og kunstig fremstillede ingredienser, står vi tilbage med mad der forbruger mere energi end den tilfører. Lyt til din krop og ikke til forskerne og nyd det du har valgt at spise.

Vælg bolig udfra dine behov og værdier og ikke udfra, hvad der fryder naboens øje eller tilfredsstiller boligmagasinernes trends. Hvad giver dig glæde i hverdagen, hvad holder du af og hvad giver dig ro til at være dig selv? Uanset om det er et slot, en skurvogn en storby eller et liv på landet, er det din egen følelse der er vigtig. Mærk boligens og områdets energi, og vælg stedet der giver dig den gode mavefornemmelse – det er vigtigt for din sundhed.

Kig på hvem du har i dit liv og hvorfor. Brug tid i selskab med mennesker du holder af og mennesker der inspirerer dig og beriger dit liv. Lær at forstå mennesker der dræner dig, kritiserer dig eller får dig til at føle dig forkert. Vælg ikke den partner du kan leve med, men den du ikke kan leve uden.

Hvor holder vi til

Lokaliseret i det smukke Vestjylland

Hvamvej 33, 7500 Holstebro
Manja: +45 50510617
Ronni: +45 22959236
Email: kontakt@nybevidsthed.dk
Web: www.nybevidsthed.dk

Mød teamet bag

Manja Vestergaard
Manja VestergaardPsykoterapeut & Hestehvisker
Ronni Fogh Andersson
Ronni Fogh AnderssonCoach & Terapeut