Profil Billede

Ronni Fogh Andersson
Ronni Fogh AnderssonCoach & Terapeut

Jeg er

Far, kæreste, iværksætter, perfektionist, pleaser og en følsom sjæl. En som kan lide struktur, rammer og forudsigelighed, og som altid gerne vil gøre det “så godt” og hjælpe alle andre.

Men i mange år var det med at ville hjælpe andre, noget der krævede enormt meget af mig og tog meget af min energi. Jeg var bare ikke klar over det dengang eller i hvilket omfang det påvirkede mit liv negativt.

Som person var jeg meget usikker, følte aldrig jeg var god nok og kunne dybest set ikke lide mig selv som jeg var, og troede jo naturligt at andre tænkte det samme. Jeg havde meget svært ved at træffe beslutninger og foretrak at andre traf dem for mig. Jeg kan i dag stadig tydligt høre mine egne ord “hvad vil du gerne???” – som jeg brugte flittigt. Og det virkede jo, jeg undgik oftest livets søgelys, jeg kunne være fluen på væggen og skjule mine følelser, tanker og meninger for andre – det eneste sted det ikke virkede var inden i mig, hvor jeg bar alt smerten for mig selv.

Meget pludseligt og uventet, fik min mor i 2010 konstateret kræft og døde kort herefter. Hvilket slog mig helt ud af kurs og smerten og meningsløsheden skubbe mig noget tid efter ud på en personlig rejse. En søgen efter mening med det hele, med livet og døden, med kærligheden, med relationer og følelser, med sygdomme og mange andre ting.

Den samme rejse har nu ført mig hertil, hvor du sidder og læser om mig på min hjemmeside. Her hvor jeg bevidst vælger at træde ud i livets søgelys, vælger at stå ved den jeg er, det jeg tror på, mine holdninger og mine egne potentialer.

Og ved du hvad? Det er den vildeste og mest fantastiske følelse at have overvundet så mange ting i mit selv og i dag være nået hertil!

I dag omfavner livet med kyshånd, jeg ved og tror på at der er en mening med alt og jeg lever mit liv efter dette. Jeg står ved mig selv, også når jeg er sårbar og usikker. Jeg ser udfordringer som springbræt til personlig udvikling og lader mig ikke skræmmende, og hvis jeg en gang i mellem bliver skræmt så finder jeg hurtigt tilbage i styrken igen.

Jeg kan i dag stolt sige at jeg har fulgt min drøm og arbejder selvstændigt med min store passion, personlig udvikling.

På den måde håber jeg at kunne give noget af alt det, jeg gennem mit liv har lært, videre til andre. Så også de får mulighed for at se dem selv rigtigt. For vi rummer alle store potentialer, passion og selvkærlighed – men det er ikke selvsagt at vi selv er klar over dette eller er i stand til at se det.

Der kommer jeg ind i billedet for jeg vil elske at guidning dig på vej, give dig sparring og støtte til at opnå den rette selvindsigt, så du kan se hvem du i virkligeheden er – for når jeg kan så kan du også.

Selvindsigt, passion og potentiale!

ER BLEVET NØGLE INGREDIENSER I MIT LIV

Mere om mig

Her kommer snart en lille beretning om mit munke ophold i Thailand, hvor jeg i 44 dage er afskåret fra omverdenen, og udelukkende beskæftiger mig med mig selv, mine følelser og kærlighed til verden.

Foto af coach og terapeut

Coach og terapeut Ronni Fogh Andersson mediterer som munk i Thailand

 

Det har jeg nået indtil nu

 • Grunduddannelsen til META-Health Practitioner hos Lars Mygind
 • Grunduddannelsen til TFT/EFT Terapeut hos Lars Mygind
 • Certificeret Angel Coach hos Englehuset v/ Cilje Tinemari Tiemroth

Med et travlt arbejdsliv har det været svært med megen tid til kurser.

 • Succes med parcoaching v/ Anette Borgen
 • Wuji Gong Practitioner v/ Chris Nunan
 • Engle healing hos Englehuset
 • Healings-/inkarneringsmassage hos Englehuset
 • Clairvoyance hos Englehuset
 • Reggressions Terapi hos Englehuset
 • Tidslinje Terapi hos Englehuset

Fantastisk er det, at få lov til at fordybe sig i sine egne dybeste kroge, lære om livet og sig selv.

 • 44-dages International Dhammadayada Ordination Program (IDOP), Dhammakaya Foundation. Munketrænings program, Bangkok, Thailand
 • 7-dages Middel Way Meditations ophold samt Buhdistisk Undervisning, Dhammakaya Foundation, Thailand
Foto af coach og terapeut
foto af dykker
far og datter
SEND MAIL

Spørgsmål ?

Har du spørgsmål til mit liv, hvad jeg har været igennem, eller hvordan jeg kan hjælpe dig, så skriv til mig.
SEND MAIL