På rejse med din sjæl

Regression betyder tilbageførsel, og er en rejse tilbage til dine ungdoms år, din barndom eller helt tilbage til tidligere liv.

Måske har du uforståelige former for angst eller frygt. Måske har du fastlåste følelser, du gerne vil vide, hvor stammer fra. Måske har du et anstrengt forhold til bestemte personer. Måske har du store udfordringer på bestemte områder i dit liv. Måske er du nysgerrig og vil gerne vide, hvad du har oplevet i dine tidligere liv. Ja der kan være mange grunde til at ønske en regression, og uanset hvad målet er, får du en fantastisk rejse ud af det. Uanset hvilket af dine tidligere liv du besøger, er der et budskab til dig. En indsigt, der vil gavne dig i forståelsen, af det liv du lever nu og give mulighed for stor forandring.

Vi guider dig ind i en afslappet meditativ tilstand, hvorfra du (som i drømmene), oplever dig selv som yngre i dette liv, eller oplever dig selv i en helt anden tid og et helt andet liv. Du er ikke i hypnose, men ved fuld bevidsthed hele vejen. Gennem hele forløbet sørger vi for behagelig guidening, så du kan slappe af og være helt tryg.

Vi kigger på alt, hvad du møder undervejs og sørger for at få forløst de traumer, vi støder på. Det er af største vigtighed, at du ikke tager herfra med åbne eller aktiverede traumer og ubehagelige friske erindringer. Vi sørger med sikkerhed for, at du er rolig og fredfyldt inden vi afslutter.

Det er dig, der fortæller, hvad du gerne vil have ud af regressionen, hvilket liv du gerne vil besøge, hvilken følelse eller fysisk symptom du gerne vil følge tilbage. Ønsker du ikke at besøge et bestemt liv, lader vi åndeverdenen bestemme hvor du skal hen. Ligeledes sørger åndeverdenen for at du ikke havner i et liv, du ikke er klar til at se, så denne del behøver du ikke bekymre dig om. Oftest har vores sjæl levet en hel del liv før dette, så der kan være god grund til at besøge flere liv, på et senere tidspunkt. Eller at besøge samme liv igen for at opnå endnu flere indsigter.

En regressions session tager 2 timer.