Healing der integrerer sjælen

Soul Body Fusion er en kraftfuldt healings teknik til at skabe en ny virkelighed her og nu, samt at udvide dig og dit potentiale på alle niveauer! Det er en enkelt og interaktiv proces, der bringer din sjæl og dit højere selv i større balance med kroppen helt ned på celleplan. Det bliver lettere for dig, at være det enestående og vidunderlige væsen, du er! Din sjæl er din kilde til støtte, visdom og omsorg. Jo mere integreret den er, jo bedre flyder dit liv.

Dette er en healende guidning, hvor du sidder oprejst mens dine hænder let berøres.

Det er din sjæl og din rejse, så det er dig der mærker og lytter efter hvilke beskeder du får, ved at følge energierne. Vi guider og støtter dig i din proces, og ofte vil du få svar på spørgsmål der fylder i dit  liv her og nu. Nogle mærker det kraftigt, når sjælen tager sin plads, mens andre mærker mindre. Uanset hvor meget du mærker, er effekten der.

Dette er en permanent tilstand, dvs. når vi efter endt session har fået integreret din sjæl mere i din krop, går du ikke tilbage til hvor du var før. Herefter er din sjæl permanent integreret på netop dét niveau. Det er altid muligt at integrere sjælen mere, end den i forvejen er, så du bliver endnu bedre til at følge dine egne ønsker og behov. Derfor kan der sagtens tages flere sessioner med kortere eller længere mellemrum. Vores anbefaling er 3 sessioner med ca. 10 dages mellemrum for det mest effektive resultat. Hver sessionen varer 45 minutter.