Ro og balance eller wellness ?

Healing betyder “at gøre hel”, og er en af verdens ældste behandlingsformer.

Healing er ikke et mystisk mirakel redskab, der helbreder mennesker. Det er et simpelt værktøj til at genskabe naturlig balance i kroppen og til at oplade energisystemet. Healingen påvirker både det psykiske, fysiske, meridianbanerne, auraen og cellerne i din krop og bruges derfor både som wellness og målrettet behandling.

Lad os tage et hverdags eksempel:

Dit barn falder, slår sig og græder. Hvad gør du? Du tager sandsynligvis barnet op trøster det, puster på såret eller aer blidt på det forslåede område. Efter kort tid rejser barnet sig, og er nu klar til at lege igen. Dette er helt simpelt healing! Du overfører helt naturligt, uden at tænke over det, energi til det skadede område på barnets krop, via din hånd – mere mystisk er det ikke!

ALLE kan heale, det er ligeså naturligt som at trække vejret, men styrken i healingen varierer meget. Fordi det er så naturlig en del af vores selvhelbredende system, betyder det også, at det er meget let og naturligt for børn, da de langt hen ad vejen er uspolerede og fordomsfri.

Som wellness behandling giver healing ro og velvære i både krop, sind og tanker. Det gør healing meget effektiv mod stress og depression og eksempelvis diagnose børn med stor indre uro. Healingen bruges også til at afbalancere og rense kroppens chakraer. Det giver balance i dine energistrømninger og du kommer derved i tættere kontakt med din sjæl.

Som behandlings form bruges healing til at løsne op for blokeringer, bringe dig dybere ned i dine følelser og til at hjælpe dine egne processer og personlige udvikling på vej. Derfor bruger vi det effektivt sammen med vores coaching og terapi.

Husk dine dyr også elsker healing.

En healingssession varer 45 minutter. Men sessionen kan med fordel bookes af længere varighed, hvis du også ønsker, der skal være tid til samtale og reflektering.