Powerterapi til effektiv behandling

TFT (tankefeltterapi) og EFT (emotionel frihedsteknik) er en metode, der kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi. Det er en helheds forståelse af at krop, tanke og følelse hænger sammen, og at de skal behandles som en helhed og ikke hver for sig, for at opnå optimale resultater.

I samtaleterapien kan vi gå i dybden med problemet og opnå en dyb forståelse af de bagvedliggende årsager til ubehaget. Men til tider er dette ikke nok, eller måske bare en ekstrem langvarig proces. For at lette dette arbejde og behandle på helheden kombinerer vi det med TFT/EFT, som består af en let banken eller tapping på bestemte punkter på kroppens meridianbaner. Denne banken bevirker, at vi når helt ned til kroppens cellehukommelse, der hvor alle erindringer/traumer/frosne øjeblikke/udins ligger lagret. Så ved at tage denne behandlingsform i brug, får vi altså en yderst effektiv terapi, og får samtidig forløst ubehaget helt ned på celleplan, det betyder, at du ikke længere vil kunne genkende den gamle følelse, efter ubehaget er elimineret.

Lad os tage et eksempel:
Du lider af araknofobi. Din bevidsthed ved udmærket godt, at der ikke er grund til at være bange for edderkoppen, den gør dig ikke noget, og er sandsynligvis mere bange for dig, end du er for den. Alligevel reagerer din krop, som om den skal dø. Du bliver både panisk og angst. Din rationelle hjerne er for et øjeblik sat ud af funktion, og din krops instinktive overlevelsesadfærd tager over. Dine celler har altså en helt anden overbevisning om, hvad der vil ske end din rationelle hjerne. Hvis vi skal fjerne din araknofobi, hjælper det ikke at kommunikere med hjernen og forstå problemet i dybden, vi skal kommunikere med kroppen, helt ned på celleplan og få forløst det frosne øjeblik der ligger til grund for reaktionen. Ofte vil en sådan forbi kunne fjernes på en enkelt session.

Denne metode er udviklet gennem de sidste 25 år af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan. Han har virkelig formået, at udvikle en ekstrem effektiv powerterapi der gør, at vi i dag, er i stand til at forløse selv store komplekse traumer på forholdsvis kort tid. Vi kan eliminere ubehag i forbindelse med både fysiske og psykiske lidelser som feks. angst, stress, forbier, allergier, PTSD og fysisk ubehag.

En anden stor fordel ved denne teknik er, at den er simpel og let for dig at lære. Det vil sige, at du udover terapien her hos os, får et effektivt værktøj med dig hjem, som du kan bruge hvor som helst. Vælger du også at bruge teknikken derhjemme mellem sessionerne, vil du opdage, at vi sammen kan nå meget længere.