Er du klar til at forstå din sygdom ?

Er du nysgerrig og ønsker at vide hvorfor du er syg eller belastet af bestemte lidelser? Tør du blive provokeret på dine holdninger? Ønsker du en massiv dosis Ny Bevidsthed? Er du klar?

I en Meta Sundheds Analyse tager vi et af dine fysiske ubehag op (SYMPTOMET), og går derefter helt til bunds med hvorfor det er opstået (ÅRSAGEN). Vi starter med at kigge på hvilket væv eller organ der er påvirket, og jo mere præcis viden du har om din sygdom, jo bedre. Vi taler om organets funktion og bivirkningerne ved funktions nedsættelsen. Du får forklaret den biologiske betydning der ligger bag din krops reaktion og får forklaret hvor du er i sygdomsprocessen.

Næste trin er at finde ud af, hvad du har budt dig selv, hvilken følelse du har fastlåst i din krop eller hvor du ikke lever i overensstemmelse med dit autentiske selv. Det vil pludselig gå op for dig, at det i virkeligheden ikke er forkerte arbejdsstillinger, en dårlig seng, tilfældigheder, eller andres skyld, at du har det, som du har. Men at det istedet skyldes dine egne tankemønstre og måde at leve livet på – eller ofte manglende måde at leve livet på!

Til tider er den Ny Bevidsthed omkring problemet nok til at føre til forløsning, men oftest skal der en efterfølgende terapi session til, før symptomerne mindskes eller forsvinder. Alt helt uden bivirkninger og med risiko for at du får det meget bedre.

Analysen indeholder tillige en terapi plan, for hvad du kan gøre for dig selv, for at få ændret de uhensigtsmæssige mønstre. Det kan være ting du kan integrere derhjemme i hverdagen, aspekter i dit arbejds- eller familie liv samt forskellige terapi former der kan hjælpe dig, enten hos os, eller helt andre terapiformer. Alt efter sessionens forløb, vil der ofte også være tid til, at påbegynde behandling så du allerede, når du går ud af døren, kan mærke en forskel.

Efter endt session hos os vil du ikke længere være i tvivl om hvad forskellen er på symptomer/sygdom og årsag – et af de vigtigste elementer i forståelsen af Meta Sundhed!

En Meta Sundheds analyse tager 2 timer.