Er du klar til at tage hul på din personlige udvikling ?

Terapi eller coaching kan være gavnligt i beslutningen af livets store spørgsmål. I perioder med stres eller opgivenhed. I rejsen ind i din kerne. I erkendelsen af at se og forstå spejlet i andre mennesker. I arbejdet på et bedre selvværd. I bevidstheden om at der må være mere. Eller måske at udforske din sjæl og få et kærligt skub på din udviklingsrejse.

Al udvikling, healing og transformering er din egen opgave, det kan ingen gøre for dig. Men vi kan tilbyde at være en støtte, inspiration og guide igennem processen. Hjælpe dig til indsigt og fastholdelse når det er sværest, for det er svært og til tider endda umuligt, at gå vejen selv. Vi vil elske at hjælpe dig på denne vej til større bevidsthed og se, at du udvikler dig til en bedre udgave af dig selv.

I en coaching/terapi session hos os starter vi præcis der, hvor du er lige nu. Hovedingrediensen er nærvær og tryghed på en kærlig og empatisk måde. Der er intet forkert i dine tanker eller måder at agere på, det interessante er, at vi sammen finder frem til den bagvedliggende årsag, der blokerer for flow i dit liv. Samtalen kombineres med effektive teknikker fra bl.a. TFT/EFT, healing, meditation, Meta Sundheds viden, regression samt psykologiske redskaber, alt efter dir tiltaler dig.

I den første session bruger vi god tid på, at du fortæller om dit liv, dine forventninger og dine ønsker. Ud fra denne samtale, kan vi danne os et overblik over, hvordan vi på bedst mulig vis kan hjælpe dig videre.

Vi anbefaler et forløb på 5 sessioner, så du for alvor har mulighed for at mærke en forskel. Første session skal min. bookes på 1,5 times varighed, så vi har tid til at få alle oplysninger på plads. Men kan også med fordel bookes på 2 timers varighed, så der er god tid også til din baggrundshistorie. Efterfølgende sessioner på 1,5 times varighed er passende for de fleste, men føler du, at du har brug for ekstra hjælp eller føler at 1,5 time er for trættende, kan du sagtens booke en kortere eller længere session.
Vi gør vores absolut bedste for at alt, er tilpasset dine behov og ønsker.