Dine traumer danner din virkelighed

Et traume er et frosset øjeblik, der har sat sig som en blokering i din krop. Disse frosne øjeblikke kan være store traumatiserende oplevelser eller helt almindelige dagligdags hændelser, som har haft en negativ indvirkning. Disse blokeringer/traumer/frosne øjeblikke ligger lagret i vores cellehukommelse, og ud fra denne bevidste eller ubevidste erindring, reagerer vi på omverdenen. Det vil altså sige, at vi for at forløse traumer ikke skal kommunikere med din hjerne, med med din cellebevidsthed, da vores hjerne og krop oftest ikke har samme overbevisning.

Lad os tage et par eksempler:
– Du føler dig tyk selvom din hjerne godt ved du ikke vejer for meget.
– Du føler dig forkert, selvom din hjerne godt ved du ikke er mere rigtig/forkert end alle andre.
– Du føler dig ensom, selvom din hjerne observerer, at du er omgivet af mennesker der holder af dig.
– Du føler du skal dø hvis du kommer højt op på en høj stige, selvom din hjerne godt ved, det ikke sker.
– Du føler dig ikke god nok på jobbet, selvom din hjerne godt ved, at du udfører alle opgaver til U.G.
Osv …..

For at forløse dette hjælper det altså ikke at fortælle dig, at du ikke vejer et gram for meget, hvis du stadig, når du kigger dig selv i spejlet, føler dig tyk. Følelsen sidder i cellehukommelsen, og det er dén vi skal have fat i og have forløst, så du efterfølgende kan kigge dig selv i spejlet og være godt tilpas.

Du indeholder et umådeligt stort antal traumer samt et antal kernetraumer. Kernetraumerne er nogle du slet ikke er bevidst om, men som i høj grad danner din personlighed. Traumernes påvirkning på dig kan være alt fra lavt selvværd, præstations angst og trygheds narkomani til depression, spiseforstyrrelser og usikkerhed.

Alle typer traumer kan forløses, nogle lettere end andre, men resultatet er permanent, hvis vi får forløst alle aspekter omkring traumet. Det vil derefter give dig et par “ændrede briller”, at se verden med. Hvor du i en given situation, før havde reageret uhensigtsmæssigt, ud fra dit traume, kan du nu reagere, som det der er dig. Og det giver om noget ro og balance.

For at forløse traumer helt ned på celleplan, er vi nødt til at regrediere tilbage til et tidligere tidspunkt i dit liv, eller til et tidligere tidspunkt i din cellebiologi. Vi benytter os af forskellige avancerede teknikker fra bla. Peak States og Whole Hearted Healing til hele processen i traumeforløsningsarbejdet men også TFT/EFT er et uundværligt værktøj i denne forbindelse.