Vores ønske er at formidle viden til dig, som er klar til at tage et nyt skridt i din sjæls og bevidstheds rejse.

Vi lever i en tid, hvor udvikling og Ny Bevidsthed er nøgleord. Tiden er klar, alt vi behøver at gøre, er at være åbne, nysgerrig og tage imod.

Mange veje fører til Rom og ligeså mange veje fører til et sundt, godt og værdifyldt liv. Vigtigst af alt, på denne rejse, er at du går den retning, der føles rigtig for dig, og at du forstår, at udvikling er noget der fortsætter hele livet igennem.

Vores håb er, at flere vil forstå vigtigheden af at se krop, sind og sjæl som én stor helhed. At se hvordan den overordnede mening med mennesket, livets mission og verdens billedet hænger sammen. Jo flere aspekter du får med, jo større chance har du for at opnå lykke.

På disse sider finder du vores bud på inspiration til Ny Bevidsthed. Vi har valgt de veje, der giver mening for os, forhåbentlig giver det også mening for dig, netop der hvor du er lige nu i din udvikling.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Kh Ronni og Manja